Somfy Smart Home

Somfy Smart Home geeft u controle
Maak uw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorg voor gemoedsrust, waar u ook bent. Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet, waar u ook bent en wanneer u dat wilt. Maak (tijds)scenario’s voor aangesloten apparatuur of laat uw woning automatisch reageren op de omstandigheden door gebruik te maken van sensoren. Met Somfy Smart Home beweegt uw huis mee met uw leefritme. Ook kunt u uw woning in de gaten houden met behulp van camera’s en bewegingsdetectors voor volledige gemoedsrust.

De TaHoma® is een slimme box en het hart van uw Smart Home. De TaHoma® zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met uw huis, zodat u altijd en overal de aangesloten producten in uw woning kunt bedienen en monitoren via de TaHoma® app op uw smartphone.

De oplossingen van Somfy Smart Home zijn zeer gebruiksvriendelijk en de installatie is heel eenvoudig. U kunt op elk moment naar wens en wanneer uw budget dat toelaat, producten toevoegen. Met Somfy Smart Home geniet u optimaal van uw woning zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Rookmelder

€ 89,00

Nina io

€ 205,00

Relaiskast RK2

€ 65,00

Relaiskast RK3

€ 113,00

Set & Go io

€ 165,00

Scenario player

€ 69,00

Stekker io

€ 69,00