Erhartd Markisen

ERHARDT-Markisenbau werd in 1980 door Robert ERHARDT als eenmansbedrijf opgericht. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonweringen en terrasoverkappingen Ons bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Organisch. Kwaliteit en verfijning, innovatieve ideeën, snelle en betrouwbare levering, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor ons succes.

Made in Germany: dat geldt voor al onze zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceren wij, als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van onze zonneschermen. Wij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Wij bepalen de kwaliteit zelf. Wij kennen elk wieltje dat we in onze producten verwerken. Alleen zo kunnen wij onze goede service verlenen en onze klanten tientallen jaren tevreden laten zijn met van onze merkproducten.

Onze doeken worden zowel in de weverij als in ons naaiatelier aan strenge controles onderworpen. Ons huidige stoffenassortiment bestaat uit meer dan 250 verschillende stofdessins in zeven verschillende collecties. Superieure verwerking is gegarandeerd door de door ons ontwikkelde gecombineerde las- en lijmtechniek in de stofproductie. Alle producten zijn in-house gecontroleerd en getest en CE-gecertificeerd volgens de Europese zonneschermennorm EN 13561. Onze klanten profiteren van onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en construeren van zonweringen. Onze klantgerichte service en de toepassing van de modernste logistiektechnologie staan garant voor optimale tevredenheid. Wij hechten groot belang aan de communicatie met onze dealers om wensen van klanten optimaal te kunnen vervullen. Jaarlijks organiseren wij informatieve bijeenkomsten en trainingen voor onze zakelijke partners, zodat u kunt profiteren van een hoogwaardig en deskundig advies

Kwalitatief hoogwaardige materialen. Beproefde technologie. Speciale producten op verzoek leverbaar. Vuilafstotende materialen. Nauwkeurige zomen. Exacte lijm- en naaitechnieken. De beste garens en betrouwbare medewerkers. Dat zijn ideale voorwaarden om onze klant recht in de ogen te kunnen kijken.

Ervaar onze passie voor onze producten en geniet van adembenemende doekdessins, tijdloos elegante zonneschermen en innovatieve terrasoverkappingen.